کشف ارتباط صرع و آلزایمر توسط دانشمندان-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

کشف ارتباط صرع و آلزایمر توسط دانشمندان

دانشمندان متوجه شدند که فعالیت الکتریکی غیر طبیعی در مغز افراد مبتلا به آلزایمر منجر به تشنج می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۲۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، بیماری آلزایمر باعث مرگ نورون‌ها می‌شود و محققان می گویند که این اتفاق احتمالا به فعالیت الکتریکی غیرعادی در مغز که منجر به تشنج صرع می‌شود، کمک می کند.

 

به نظر می رسد مکانیسمی وجود دارد که افراد مبتلا به زوال عقل را در معرض خطر بیشتر و عود انواع تشنج قرار می دهد.

 

ماریا سی. کاریلو، دکترا، مدیر ارشد انجمن آلزایمر گفت: « ما به مطالعات بیشتری برای درک مکانیسم‌های مشترک بین صرع و آلزایمر نیاز داریم که ممکن است به ما در درک بهتر تأثیر تشنج بر مغز کمک کند تا بتوانیم تشنج و زوال شناختی را بهتر درمان کنیم.»

 

تشنج می تواند از علائم صرع باشد، اما همه افرادی که تشنج را تجربه می کنند، صرع ندارند. تشنج نشان دهنده اختلال در عملکرد مغز است. صرع یک اختلال سیستم عصبی است که در آن فعالیت الکتریکی مغز غیرطبیعی می‌شود و باعث تشنج به‌علاوه رفتار، احساسات و گاهی اوقات از دست دادن هوشیاری می‌شود.

 

دانشمندان متوجه شدند که شرکت کنندگان در مطالعه با تشخیص زوال عقل در معرض خطر بیشتری برای اولین تشنج هستند. محققان همچنین دریافتند که شرکت کنندگان مبتلا به زوال عقل انواع مختلفی از تشنج را تجربه کردند. اینها عبارت بودند از:

 

6.5 برابر افزایش خطر تشنج در مواردی که منشا آن مشخص نیست.
6 برابر افزایش خطر تشنج جزئی.
4.75 برابر افزایش خطر تشنج و صرع جزئی.

 

در حال حاضر، این یافته ها نیاز به آگاهی و نظارت بر تشنج توسط پزشکان را تقویت می کند تا اطمینان حاصل شود که بیماران مبتلا به زوال عقل درمان مناسب را دریافت می کنند.

 

محققان دریافتند که هرچه یک فرد زمان بیشتری با آلزایمر زندگی کرده باشد خطر ابتلا به تشنج بیشتر می‌شود (1.5 درصد در 4.8 سال تا 5.4 درصد در 11 سال). بیش از دو سوم (70.4درصد) از افراد مبتلا به آلزایمر در مطالعه که یک تشنج را تجربه کردند، در 7 و نیم ماه بعد، دومین تشنج را داشتند.

 

بنابراین افرادی که آلزایمر دارند در معرض افزایش خطر تشنج هستند، به‌ویژه در مراحل پیشرفته‌تر بیماری و خطر عود فوق‌العاده بالایی دارند. خطر عود زیاد و پیامدهای بالقوه منفی تشنج نشان می دهد که افراد مبتلا به آلزایمر باید پس از اولین تشنج خود با داروهای ضد صرع درمان شوند.

 

به وضوح تمرکز بر تشنج در افراد مبتلا به آلزایمر مهم است تا درمان آنها بهتر جواب دهد. این شامل تولید داروهای ضد صرع به طور خاص برای پیشگیری از تشنج در افراد مبتلا به آلزایمر است.

 

بیماری آلزایمر شایع ترین نوع زوال عقل است، اختلالی که حافظه و سایر توانایی های تفکر را به تدریج بدتر می کند. این بیماری در چند دهه گذشته در ردیف علل اصلی مرگ قرار گرفت. پیش از این دانشمندان به بررسی رفتار پروتئینی پرداختند که می‌تواند به شکست آلزایمر و افزایش طول عمر مفید کمک کند.


محققان دانشگاه واشنگتن نیز روشی را کشف کردند که به وسیله آن می توان سلول های ایمنی مرده موجود در مغز افراد مبتلا به آلزایمر و زوال عقل، عروقی که مربوط به کمبود جریان خون در مغز است را از بین ببرد./ فارس

ارسال نظر